Bedrijven

Bedrijven maken roerige tijden door. Veel oude zekerheden vallen weg en men is zoekende naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Bewustwording is ook een term die niet aan organisaties voorbij gaat. Dit geldt zowel voor individuele werknemers, managers als voor organisaties in het geheel.
 
Wat wil ik met mijn bedrijf? Past dit werk nog wel bij me? Waarom heb ik telkens ruzie met mijn baas? Waarom lijken mijn collega's meer te bereiken dan ik? Waarom heb ik heel capabele werknemers maar kunnen ze niet samenwerken?
 
Voor deze en nog veel meer vragen kunt u bij mij terecht. (Personal) coaching voor u, uw werknemer als ook het doorlichten van uw bedrijf is tegewoordig alom geaccepteerd. Dit heeft alles met bewustwording te maken. Hoe bewuster u bent van datgene u doet en waar uw bedrijf voor staat, hoe beter u in staat bent richting te geven aan uzelf en uw bedrijf.
 
In het werken met bedrijven komen voor mij persoonlijk een aantal zaken samen: ik combineer mijn economische achtergrond met mijn integratieve psychotherapeutische vaardigheden en spirituele blik. Dat maakt voor mij het plaatje compleet en zorgt ervoor dat ik met passie dit werk kan doen.