Lilian van Bergen

Mijn naam is Lilian van Bergen (1968) en ik werk met hart en ziel in mijn eigen praktijk/bedrijf. Het is mijn passie om het beste in mensen naar boven te halen, hen te helpen authentiek te worden en te blijven. 
 
Ik werk zowel voor particulieren als voor bedrijven. Zuiverheid, integriteit en passie vormen de kern van waaruit ik werk. Het voelt goed om op deze manier met mensen te werken....alsof dit mijn bestemming is. Werken vanuit mijn bestemming geeft me rust en daardoor ben ik in staat om op verschillende niveaus me op mijn cliënten af te stemmen: fysiek, emotioneel, mentaal en mediamiek.
 
Ik heb in 2006 definitief het roer omgegooid.
Daarvoor had ik Economische Wetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht en een aantal jaren gewerkt in diverse beleidsfuncties bij de politie en de overheid. Contact met mensen is voor mij altijd al heel belangrijk geweest, maar ik besefte toen pas dat ik mensen écht verder wilde helpen in hun leven.
 
Van 2006 tot 2009 heb ik in Amersfoort de 3-jarige HBO-opleiding tot polyenergetisch therapeut gevolgd. Daarnaast heb ik sinds eind jaren '90 vele trainingen, cursussen en workshops gevolgd op psychologisch, energetisch en mediamiek gebied. De laatste jaren heb ik me verdiept in het energetisch 'managen' van mensen en bedrijven. Door 'in te loggen' op hun energievelden ben ik in staat om de kern van een probleem heel duidelijk zichtbaar te maken en vervolgens op te lossen. Ook maak ik bij mijn werk gebruik van de hoge frequenties van de engelen. Doordat ik me zowel kan verbinden met wetenschappelijke kennis als met diepe spirituele inzichten ben ik de afgelopen als persoon daadwerkelijk geworden wie ik wilde zijn: een compleet mens op weg in de energie van de Nieuwe Tijd...daadkrachtig en vol vertrouwen.  Dat is wat ik jou ook gun
 
 
Lilian
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                         
 
In mijn werk maak ik gebruik van de volgende methoden:
 
 • aromatherapie
 • chakrapsychologie
 • communiceren op alles niveaus (verbaal, lichaamstaal, energetisch)
 • creatieve therapie
 • EFT
 • EMDR
 • engelen
 • familieopstellingen
 • fluisterkind-methode
 • Helende Reis (Brandon Bays) 
 • hypnotherapie
 • innerlijk kind
 • gezond verstand!
 • humor!
 • Lichtwesen produkten en energie
 • mediamieke technieken (heldervoelendheid, -horendheid, -wetendheid)
 • mindfulness
 • NLP
 • quantum touch
 • regressietherapie
 • reiki
 • Spirituele Respons Therapie
 • systemische opstellingen
 • energetische afstemming