Volwassenen

 
 
Onze taak in het leven is om tot volle bloei te komen,
om te worden wie we in potentie zijn.
 
 
Niet lekker in je vel zitten. Onrust, moeheid, prikkelbaarheid, onverklaarbare pijntjes....we hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Vaak gaan deze gevoelens en klachten vanzelf over. Soms blijven ze echter, of komen telkens weer terug. Je blijft in dat bekende cirkeltje ronddraaien.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hoe doorbreek je de cirkel?
Het plan voor je leven zit niet in je hoofd, maar in je hart. Je kunt met rationeel denken niet alles vooruitplannen, want jouw ziel werkt niet vanuit logica. Het is belangrijk dat je een dieper contact gaat maken met je innerlijk weten, dat je eerlijk durft te zijn en écht gaat voelen wat je wilt, hoe je het wilt en wat jouw missie is. Vaak zijn we nog bang voor de buitenwereld, hoe er op ons gereageerd wordt, bang voor afwijzing of dat we niet serieus genomen worden. Door deze blokkades houden we in stand dat we niet bij onze kern, ons innerlijk weten, komen. Zo blijft ons pad een mysterie waar we voor ons gevoel geen grip op hebben.
 
Wellicht kan ik je dan verder helpen. Vaak is coaching voldoende, in andere gevallen maak ik gebruik van therapeutische interventies uit de psychotherapie. Ik werk met je op verschilende niveaus en ga uit van de holistische mens, dat wil zeggen dat lichaam, verstand en gevoel en de ziel met elkaar verbonden zijn en elkaar ook beïnvloeden. Mijn werk is erop gericht om je weer in contact met jezelf te brengen en je te laten ervaren dat je zelf de regie over je eigen leven hebt. Vandaar mijn motto "Geluk maak je zelf”. Bewustwording… dat is ook hier de kern.
 
Ik help je een balans te vinden tussen gedachten, emoties, gedragingen en keuzes. Met als resultaat.....rust en vertrouwen in jezelf.
 
 
 
Mijn aanpak is persoonlijk, integer, creatief, doelgericht en inlevend. Maar ook respectvol confronterend en met beide benen op de grond, praktisch dus.
 
Je bent van harte welkom in mijn praktijk:
  • als je een klacht, probleem of vraag hebt op mentaal, emotioneel, lichamelijk, relationeel of spiritueel gebied
  • als je vragen hebt over je kinderen of over ouder-kind-relaties als je hulp nodig hebt om zaken op een rijtje te zetten
  • als je je bewust wilt worden van de blokkades die je afhouden van wat je graag wilt
  • als je wilt weten waarom je een bepaald probleem hebt en de boodschap daarachter wilt ontdekken
  • als je moeite hebt om personen of zaken los te laten
  • als je gebruik wilt (leren) maken van je zelfhelend vermogen
  • als je verantwoordelijkheid wilt nemen voor wat er gebeurt in je leven
  • als je meer geluk wilt brengen in je leven!!!

 

 
 
 
Kies voor jezelf en leef vanuit je hart!